Menu

Alle bureaustoelen

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Alle bureaustoelen

Alle bureaustoelen

Alle bureaustoelen van Spinalis hebben een dynamische zitting waardoor rugklachten worden voorkomen, verminderd of helemaal verholpen.
De bureaustoelen van Spinalis zijn gebaseerd op het actief zitten op een zitbal. Op een zitbal zit je automatisch actief en rechtop. Het zitten op een zilbal versterkt uw buik - en rugspieren en voorkomt of verhelpt lage rugpijn en hernia-klachten. Het zitten op alle bureaustoelen van Spinalis is vergelijkbaar met het zitten op een zitbal. Wilt u een ergonomische stoel van Spinals uitproberen vraag dan een Spinalis werk- of bureaustoel twee weken vrijblijvend op proef.

Ergonomische bureaustoel Spinalis

Iedere ergonomische bureaustoel van Spinalis heeft een dynamische zitting waardoor de rug en het bekken voortdurend in beweging blijft. Daarmee wordt voorkomen dat de wervelkolom en het bekken te zwaar worden belast als gevolg van de statische zithouding. De bewegelijke zitting van de Spinalis bureaustoel voorkomt dat de druk op de tussenwervelschijven wordt verdeeld over meerdere schijven. Hierdoor wordt de rug ontlast en wordt met name lage rugpijn voorkomen. ook mensen met hernia klachten blijken in de praktijk erg veel baat te hebben bij het zitten op een dynamische zitting van de ergonomische stoel van Spinals.

Bijkomend voordeel ergonomische bureaustoel Spinalis

Op een Spinalis ergonomische bureaustoel  zit je automatisch actief en gezond, doordat je op de bewegelijke zitting je balans moet houden. Dit in balans houden gaat ongemerkt met als bijkomend voordeel dat je, zonder het te merken, voortdurend bezig bent je buik- en rugspieren te versterken.

De lendensteunen van de Spinalis bureaustoel zorgen voor extra comfort voor mensen met lage rugpijn of hernia-klachten. Spinalis versterkt uw buik - en rugspieren en voorkomt of verhelpt lage rugpijn en hernia. Overtuig uzelf  en vraag een Spinalis werk- of bureaustoel twee weken op proef.

Tips voor de beste zithouding van  Spinalis werk- en bureaustoelen

Onze tips voor de beste zithouding: Vraag een proefstoel van Spinalis aan en probeer hem twee weken uit. Na twee weken weet u wat het dynamisch ergonomische zitten op een Spinalis werk- of bureaustoel voor u doet:

  • Op een dynamische bureaustoel van Spinalis blijft u voortdurend tijdens het werken een beetje in beweging
  • Op een ergonomische werk-of bureaustoel van Spinalis zit u automatisch actief en gezond rechtop
  • Op een ergonomische werk-of bureaustoel van Spinalis zit u ontspannen met de schouders omlaag
  • Op een ergonomische werk-of bureaustoel van Spinalis zit u automatisch rechtop met een neutrale holling van de onderrug
  • Op een ergonomische werk-of bureaustoel van Spinalis worden de buik- en rugspieren door de actieve zithouding steeds sterker