Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijnERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN VOOR HET NIEUWE WERKEN

De ergonomische bureaustoelen voor het Nieuwe Werken

De ergonomische bureaustoelen voor het nieuwe werken zijn bij uitstek geschikt voor de harde nieuwe werkers die in veel gevallen op meerdere locaties, op het eigen bedrijf, bij een klant of gewoon thuis werken, net zoals het uitkomt. Dikwijls is er niet voldoende aandacht voor het lichamelijk welbevinden. In veel organisaties is er wel aandacht voor de ergonomische werkplek en ergonomische bureaustoelen voor het nieuwe werken maar de ergonomische werkplek en de ergonomische bureaustoelen voor het nieuwe werken thuis schiet er vaak bij in. Van een ideale ergonomische werkplek is sprake wanneer aan alle voorwaarden om actief en gezond, zonder onnodige spierspanning, te kunnen werken is voldaan.
Tegenwoordig is iedereen met een zittend beroep er van overtuigd dat te veel en te lang zitten in dezelfde houding niet goed voor de gezondheid is. Als leverancier van de Spinalis®-ergonomische bureaustoelen weet ik uit eigen ervaring hoeveel baat mensen met (beginnende)rugklachten hebben bij een dynamische ergonomische bureaustoel, waarop je tijdens het zitten ongemerkt voortdurend een beetje in beweging bent en dynamisch en actief zit.

Het nieuwe werken

De principes van het Nieuwe Werken worden al in veel organisaties toegepast. In de visie van Het Nieuwe Werken (HNW) staat de medewerker centraal. De moderne werkgever geeft de medewerker binnen zekere grenzen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt en wanneer hij werkt. Hierdoor wordt het werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger voor zowel de organisatie als ook voor de medewerker. Inmiddels is duidelijk dat het Het Nieuwe Werken meer behelst dan een mooi kantoor en uw medewerkers een laptop, smartphone en heel veel vertrouwen geven. Ook een ergonomische werkplek met elektrisch in hoogte verstelbare tafels en ergonomische bureaustoelen die er voor zorgen dat je actief zit en ongemerkt tijdens het zitten in beweging blijft zijn belangrijk om de werknemers gezond, actief en geconcentreerd te houden. De ergonomische bureaustoelen van Spinalis versterken ongemerkt tijdens het werken de rug- en buikspieren. Door de gezonde actieve zithouding, gebaseerd op het principe van de door fysiotherapeuten geadviseerde zitbal, worden de tussenwervelschijven in de wervelkolom niet onnodig belast waardoor rugklachten worden voorkomen.

Spinalis maakt werkend Nederland gezonder en vitaler.

Spinalis draagt in belangrijke mate bij aan terugvalpreventie en vitaliteitsbevordering, waarmee de ergonomische stoelen van Spinalis een aantoonbare maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervullen voor werkend Nederland.

2 weken op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

Ergonomische bureaustoelen voor het nieuwe werken

Een ergonomische bureaustoel voor het nieuwe werken

Het nieuwe werken op een ergonomische bureaustoel van Spinalis. Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief