Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijn

Werkplekonderzoek door fysiotherapeutErgonomische bureaustoelen voor thuiswerken

Ergonomische bureaustoelen voor thuiswerken zijn bij uitstek geschikt voor de harde nieuwe werkers die tegenwoordig heel veel thuiswerken en af en toe bij een klant of op kantoor, net zoals het uitkomt. Dikwijls is er niet voldoende aandacht voor het lichamelijk welbevinden. In veel organisaties is er wel aandacht voor de ergonomische werkplek en ergonomische bureaustoelen op kantoor maar de ergonomische werkplek thuis schiet er vaak bij in. Van een ideale ergonomische werkplek is sprake wanneer aan alle voorwaarden om actief en gezond, zonder onnodige spierspanning, te kunnen werken is voldaan.
Tegenwoordig is iedereen met een zittend beroep er van overtuigd dat te veel en te lang zitten in dezelfde houding niet goed voor de gezondheid is. Als leverancier van de Spinalis®-ergonomische bureaustoelen weet ik uit eigen ervaring hoeveel baat mensen met (beginnende)rugklachten hebben bij een dynamische ergonomische bureaustoel, waarop je tijdens het zitten ongemerkt voortdurend een beetje in beweging bent en dynamisch en actief zit.

Het thuiswerken

Het thuiswerken is inmiddels heel gewoon geworden. Tegenwoordig geven werkgevers medewerkers de vrijheid om zelf te bepalen hoe en waar je wilt werken. Hierdoor wordt het werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger voor zowel de organisatie als ook voor de medewerker. In onze buurlanden heeft de werkgever tegenwoordig een zorgplicht. Ook een ergonomische werkplek met elektrisch in hoogte verstelbare tafels en ergonomische bureaustoelen die er voor zorgen dat je actief zit en ongemerkt tijdens het zitten in beweging blijft zijn belangrijk om de werknemers gezond, actief en geconcentreerd te houden. De ergonomische bureaustoelen van Spinalis versterken ongemerkt tijdens het werken de rug- en buikspieren. Door de gezonde actieve zithouding, gebaseerd op het principe van de door fysiotherapeuten geadviseerde zitbal, worden de tussenwervelschijven in de wervelkolom niet onnodig belast waardoor rugklachten worden voorkomen.

2 weken op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

Ergonomische bureaustoelen voor het nieuwe werken

Een ergonomische bureaustoel voor het nieuwe werken

Het nieuwe werken op een ergonomische bureaustoel van Spinalis. Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.