Menu

De juiste stoel voor uw klacht

De juiste stoel voor uw klacht

De juiste stoel voor uw klacht

De juiste stoel voor uw klacht: Spinalis biedt een oplossing voor rugklachten die samenhangen met specifieke werkomstandigheden en beroepen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale dynamische ergonomische stoelen voor mensen met een rughernia of scoliose, maar ook voor mensen die lange dagen zeer geconcentreerd werken en tussendoor bijna niet aan beweging toekomen, denk aan effectenhandelaren en mensen in meld- en controlekamers. De dynamisch ergonomische bureaustoelen van Spinalis werken ook preventief en voorkomen rugklachten of verminderen of verhelpen reeds aanwezige rugklachten helemaal. Op Spinalis-ergonomische stoelen blijft u tijdens uw bureauwerk ongemerkt zittend in beweging en neemt automatisch een gezonde en actieve zithouding aan.

Ook voor beroepen in de zorgsector, denk aan pedicures, tandartsen, tandartsassistentes en voor beroepen in de massage- en schoonheidsbranche heeft Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen die het werken aangenamer maken en eventuele rugklachten voorkomen, verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende klachten en beroepen. Zo vindt u gemakkelijk de juiste Spinalis bureaustoel, werk-of zadelkruk voor uw klacht en beroep.

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

Passief zitten op een vaste zitting van een ergonomische stoel veroorzaakt rugpijn. De pijn ontstaat in de kwetsbare delen van de wervelkolom wegens verhoogde druk op de tussenwervelschijven en/of wegens overbelaste gewrichten. Artsen raden sinds lang reeds de orthopedische bal aan voor mensen met een beschadigde wervelkolom. Wordt eveneens aangeraden voor kinderen, want het verplicht hen tot actief zitten, wat resulteert in een correcte houding en versteviging van de rug - en buikspieren. Actief zitten op een SpinaliS stoel gelijkt op zitten op een orthopedische bal - het verstevigt de rug - en buikspieren, dwingt tot een zuivere houding en voorkomt dus een pijnlijke wervelkolom.

Stuurlui Online Marketing 12:48