Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijn

  • Voor lange dagen zonder rugklachtenBUREAUSTOELEN VOOR LANGE DAGEN

Bureaustoelen voor lange dagen zonder rugklachten - bevorderen de bloedcirculatie in het hele lichaam terwijl je zit te werken. Dit bevordert de concentratie. Ongemerkt ben je voortdurend een beetje in beweging als gevolg van de bewegelijke zitting, waardoor je automatisch een actieve en gezonde houding aanneemt. Een ideale ergonomische bureau stoel voor lange dagen zonder rugklachten tijdens het werk.

Spinalis bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld om rugklachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen. De in alle richtingen bewegelijke zitting vermindert de druk op de tussenwervelschijven en wervels en verstevigt de buik- en rugspieren waardoor de pijn vermindert en in veel gevallen verdwijnt en niet meer terugkomt. En dat allemaal terwijl je geconcentreerd aan het werk bent - de ideale ergonomische bureaustoelen voor lange dagen zonder rugklachten.

De Spinalis Spider, de Spinalis Apollo en de Spinalis Hacker zijn zeer geschikt voor al diegenen die lange dagen achter een scherm geconcentreerd moeten werken: de ergonomische bureaustoelen van Spinalis leveren hierbij een belangrijke bijdrage ter voorkoming van ernstige rugklachten.
Traders, bookmakers, brokers, beleggingsadviseurs, effectenhandelaren, effectenspecialisten, compliance professionals, bankiers, verzekeraars, financieel adviseurs, schadeverzekeraars, accountants, notarissen, juristen, advocaten, verkoop-binnendienst-medewerkers, controle- en meldkamerpersoneel, ingenieurs, architecten, ict-ers, makelaars, uitgevers, administratief personeel, marketingmanagers, brandmanagers, reputatiemanagers, directeuren, CEO’s en CFO’s

Spinalis maakt werkend Nederland gezonder en vitaler.

Spinalis draagt in belangrijke mate bij aan terugvalpreventie en vitaliteitsbevordering, waarmee de ergonomische stoelen van Spinalis een aantoonbare maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervullen voor werkend Nederland.

Gezondheidsrisico's van een bureaustoel met vaste zitting

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING

Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen voor lange dagen houden u de hele dag ongemerkt actief in beweging.

Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen voor lange dagen houden u de hele dag ongemerkt actief in beweging.
Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.
Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen voor lange dagen houden u de hele dag ongemerkt actief in beweging.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.