Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijnBureaustoel voor nekhernia

Bureaustoel voor nekhernia bestaat dat?

Bureaustoel voor nekhernia. Veel lichamelijke klachten onstaan door te weinig bewegen. Regelmatig bewegen is de beste manier om je  gezonder en beter te gaan voelen. Lichamelijke beweging is niet alleen goed voor hart en bloedvaten (het verkleint de kans op hart- en vaatziekten),  longen en  diabetes type 2 , maar ook ter voorkoming van nek- en rugklachten.  Veel bewegen is ook de beste remedie tegen het onstaan van rug- en nekhernia.

De bureaustoelen van het merk Spinalis hebben onder de zitting van de stoel een veer waardoor de zitting kan meebewegen met de bewegingen vna je lichaam. Denk maar aan het zitten op een zitbal bij de fysiotherapeut. Niet alleen de  fysiotherpeut, maar ook de chiropractor kijkt behalve naar levensstijl, houding en ergonomie, ook of je veel beweegt.

Klachten bij een nekhernia

nekhernia met uitstraling naar de arm en/of hand

Bij een nekhernia heb je pijn aan één arm. Je voelt een scherpe pijn, vaak tot in je hand. Een vervelende pijn die je voordurend voelt. Het gaat vaak gepaard met pijn in de nek, tintelingen in je arm en/of hand, een doof gevoel in arm en/of hand en verminderde kracht. Meestal heb je eerst nekklachten later gevolgd door pijn in de arm.

Behandeling van nekhernia

De behandeling van nekhernia bestaat uit pijnstillers en bewegen. Veelal gaat een nekhernia vanzelf over. Onze ervaring is dat veel bewegen en werken in de juiste houding in belangrijke mate bedraagt een snelle afname van de pijnklachten. Elke dag een half uurtje beweging is al voldoende. Fietsen naar je werk, een wandeling tijdens je pauze, tuinieren, joggen na werktijd of roeien op een ergometer. Zolang je maar doet wat je fijn vindt. Bovendien verminder je stress, is het goed voor je hart, slaap je beter, versterk je je spieren en botten, krijg je meer energie, val je af of blijf je lekker op gewicht en voel je zelfverzekerder. Sport je meerdere keren per week ? Dan maak je bovendien endorfine aan. Maar dat niet alleen: je versterkt ook je spieren waardoor je strakker in je vel gaat zitten. Bovendien verbetert door het opbouwen van spiermassa je lichaamshouding.

Spinalis maakt gezonder en vitaler.

Bureaustoel voor nekhernia. De bureaustoelen van Spinalis zorgen voor veel beweging tijdens het werk. Hierdoor verminderen nare fysieke klachten, zoals lage rugpijn, nekpijn, nek-en herniaklachten. In veel gevallen worden deze klachten door te werken op de  meebewegende zittng van balansstoel. Ongemerkt kantelt je bekken regelmatig waardoor je lekker soepel blijft tijdens het bureauwerk.

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING

Actief zitten op een Spinalis ergonomische werk -of bureaustoel

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.