Menu

De Ergonomische bureaustoel hit op dit moment!

Ergonomische dynamische bureaustoelProbeer nu de Ergonomische bureaustoel van Spinalis GRATIS voor twee weken.

De ergonomische bureaustoel kunt u komen uitzoeken en direct meenemen om twee twee weken thuis of op kantoor uit te proberen.


De belangrijkste eigenschap  van Spinalis is de in alle richtingen bewegende zitting

De dynamische zitting is gebaseerd op de zitbal. U zit automatisch comfortabel actief rechtop. U versterkt uw buik - en rugspieren en voorkomt of verhelpt lage rugpijn en hernia. Bovendien zorgt het bewegen voor een betere bloedcirculatie waardoor uw concentratie en het plezier in het werk toeneemt.

Vraag een Spinalis werk- of bureaustoel twee weken op proef.

Ergonomische stoelen rugklachten

 

Lange tijd in dezelfde houding achter het bureau zitten belast uw tussenwervelschijven onnodig en veroorzaakt al gauw rugklachten als lage rugpijn en nek- of rug hernia. De slogan: "ZITTEN IS HET NIEUWE ROKEN." houdt in dat "STATISCH ZITTEN", dus lang in dezelfde werkhouding achter het bureau zitten slecht is voor het lichaam. Nek- en rugklachten zijn het gevolg.

 

 

Waarom is een ergonomische bureaustoel met een DYNAMISCH ERGONOMISCHE ZITTING zo goed voor uw rug?

Als de zitting van uw bureaustoel meebeweegt met iedere beweging die u maakt worden uw tussenwervelschijven niet onnodig belast en treedt er geen onnodige slijtage van uw tussenwervelschijven op. Uw bekken kantelt regelmatig en uw rug blijft lekker soepel en bewegelijk. U voorkomt hiermee rugklachten als lage rugpijn en hernia-klachten.
Fysiotherapeuten gebruiken de zitbal om mensen te leren hoe ze actief en gezond moeten zitten. Immers op de zitbal wordt je gedwongen je buik-en rug-
spieren actief te gebruiken, om het evenwicht op de bal te bewaren.

 

Vraag hier direct een GRATIS proefstoel aan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.