Menu

Bezoek Spinalis Showroom

Bel even voor u komt

U bent van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen en aan den lijve het zitten op Spinalis stoelen te ondervinden.

Wij adviseren u van te voren even contact op te nemen om een afspraak te maken T 030 63 42 760

U kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij contact met u op.

Openingstijden

ma t/m vrij 8:30 - 17:30
zaterdag 10:00 - 16:00 (op afspraak)

Bezoekadres

Koop Communicatie / Spinalis ergonomische stoelen
Meidoornkade 22, 3992 AE Houten

In de Spinalis Showroom zijn alle dynamisch ergonomische werk- en bureaustoelen aanwezig. U kunt de stoelen onder het genot van een kopje koffie in alle rust uitproberen en de voor u optimale keuze maken. Tevens kunnen wij u adviseren over de ideale ergonomische werkplek.

Aanvragen proefstoel

Onze procedure kent twee mogelijkheden:

Optie 1
U maakt een telefonische afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Houten. U probeert de door u geselecteerde stoelen uit, maakt uw keuze en u neemt een nieuwe stoel mee om twee weken gratis uit te proberen op uw werkplek.
Na twee weken bellen wij u met de vraag of de stoel u bevalt. Als de stoel niet de oplossing voor u is, dan brengt u de stoel gewoon weer terug naar Houten.

Optie 2
U bent niet in de gelegenheid om naar Houten te komen om de stoelen in de showroom uit te proberen. In dat geval selecteert u de stoel naar keuze en vraagt u telefonisch of per e-mail een proefstoel aan. De nieuwe stoel wordt volledig gemonteerd in een grote doos bij u afgeleverd. Voor verzendkosten brengen wij u eenmalig € 55,00 inclusief BTW in rekening. De doos bewaart u zorgvuldig voor het geval u de stoel, na de proefperiode van twee weken, wilt retourneren. Na twee weken bellen wij u met de vraag of de stoel u bevalt. Als de stoel niet de oplossing voor u is, dan doet u de stoel, onbeschadigd, terug in de originele verpakking en sealt u de doos zorgvuldig dicht. U neemt telefonisch contact met ons op en wij laten de stoel in originele verpakking weer bij u ophalen.

U ontvangt de Spinalis ergonomische stoel binnen een week in huis.

 Spinalis-Showroom

Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen

De Spinalis bureaustoel is de enige ergonomisch verantwoorde bureaustoel ter wereld ter voorkoming van lage rugpijn en hernia. De ergonomie van de Spinalis stoel is gebaseerd op de theorie dat de buik- en rugspieren voortdurend actief zijn om de juiste houding en het evenwicht op de orthopedische zitbal te handhaven. Dit voorkomt of verhelpt met name rugklachten, met name lage rugpijn zoals Hernia.

Artsen bevelen deze stoel dan ook aan bij mensen met rugklachten. Tijdens het werk bent u voortdurend ongemerkt in beweging en bovendien worden door het actief en rechtop zitten de rug- en buikspieren sterker waardoor al snel de rugklachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.