Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijnMINDER ZIEKTEVERZUIM DOOR DE JUISTE BUREAUSTOEL

Minder ziekteverzuim door de juiste stoel

Minder ziekteverzuim door de juiste bureaustoel is echt mogelijk. Als we het over zitten hebben, geldt min of meer hetzelfde. Actief zitten op een Spinalis bureaustoel met het gewicht goed verdeeld over beide benen, met een rechte rug, is minder belastend dan “hangen”. Het zitten op een Spinalis-stoel is vergelijkbaar met het zitten op een orthopedische zit-bal. Op een orthopedische zit-bal moet je je voeten stevig op de grond houden. Dit dwingt je automatisch om actief en rechtop te zitten, het verstevigt de rug- en buikspieren en voorkomt daarmee lage rugpijn.

Actief zitten op een Spinalis ergonomische stoel

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging , waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zit-bal. Minder ziekteverzuim door de juiste bureaustoel kan een aanzienlijke besparing in de ziektekosten opleveren. Reken maar eens na!

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING

Actief zitten op een Spinalis ergonomische werk -of bureaustoel

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.