Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijnWERKPLEK ONDERZOEK DOOR FYSIOVANDAAG

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek door FysioVandaag. Wij verkopen ruim 10 jaar Spinalis ergonomische werk- en bureaustoelen. Na 10 jaar verkoop en een opleiding tot werkplekadviseur weten wij precies hoe een ergonomische werkplek moet worden ingericht. Iedere fysiotherapeut werkt met de orthopedische zitbal om mensen actief en gezond te leren zitten. Door het actieve zitten op de oefenbal  worden de buik- en rugspieren sterker, bewegen de lumbale facetgewrichten vrij tijdens het zitten op de orthopedische zitbal en worden de spieren actief gestimuleerd om  op de zitbal in balans te blijven.  De Spinalis stoelen zijn gebaseerd op het principe van de zitbal. Ook de Spinalis stoelen maken gebruik van beweging om een goede gezondheid van de wervelkolom te behouden.

Het is onze missie onze klanten een optimale oplossing te bieden. Daarom werken wij nauw samen met FysioVandaag en bieden wij onze klanten de mogelijkheid een werkplekonderzoek door een fysiotherapeut te laten uitvoeren bij u thuis of op locatie. Het onderzoek kan preventief zijn of naar aanleiding van reeds aanwezige klachten.

Werkplekonderzoek preventief

Werkplekonderzoek voorkomt problemen van uzelf of uw medewerkers. Als u een groot gedeelte van uw (werk)tijd aan uw bureau doorbrengt, kunt u daar fysieke klachten aan overhouden. Om deze klachten voor te zijn kunt voor uzelf of voor uw personeel een preventief werkplekonderzoek laten uitvoeren door een gespecialiseerde (sport)fysiotherapeut bij u thuis of in uw bedrijf. Een actieve gezonde houding en een goed ingestelde werkplek voorkomt onnodige nek-schouder- en rugklachten.

Werkplekonderzoek bij klachten

Werkplekonderzoek bij klachten voorkomt erger. In geval van lichamelijke klachten kan werkplekonderzoek door de fysiotherapeut een belangrijk onderdeel zijn voor de behandeling van uw herstel.

50% tot 100% korting

Bij aanschaf van één ergonomische bureaustoel van Spinalis krijgt u 50 % korting  (€ 75,00 excl. BTW) op het werkplekonderzoek door FysioVandaag.

Bij aanschaf van twee of meer Spinalis stoelen komt FysioVandaag op onze kosten het werkplekonderzoek bij u op locatie voor meerdere werknemers uitvoeren (maximaal 5 werkplekken).

Voor het werkplekonderzoek op locatie worden geen reiskosten in rekening gebracht in de provincie Utrecht. In de rest van Nederland wordt € 0,19 per km in rekening gebracht.

2 weken op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

Ergonomische bureaustoelen voor thuis

Een ergonomische bureaustoel voor thuiswerken

Het dynamische werken op een ergonomische bureaustoel van Spinalis. Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit 100 % vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractors en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief