Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijn

Uw situatie

- Rug hernia
- Nek hernia
- Scoliose
- Instabiele onderrug
- Flexwerker
- Intensieve kantoorbaan
- Zorgverlener
Pedicure

 
De ergonomische werkstoel zadelkruk

De ergonomische werkstoel zadelkruk voor de (medisch) pedicure en de podotherapeut

De ergonomische werkstoel zadelkruk verlicht het lichamelijk zware werk van pedicure en podotherapeut. Voor de pedicure, de gespecialiseerde pedicure, de medisch pedicure en ook de podotherapeut geldt dat het beroep van pedicure maar ook podotherapeut veel vergt van je lichaam. Veel pedicures en podotherapeuten krijgen na verloop van jaren rugklachten omdat dit beroep met zich meebrengt dat je je in allerlei bochten moet wringen om de klant goed te kunnen behandelen. Hierdoor  ontstaan na verloop van tijd vaak rugproblemen. En goede kruk verhelpt of voorkomt deze klachten.

Pedicurepraktijk en podotherapiepraktijk

In de pedicurepraktijk en podotherapiepraktijk wordt veel gebruik gemaakt van werkstoelen en zadelkrukken met een vast zitting die niet meebeweegt met uw bewegingen. Hierdoor kan  er onnodige spanning op uw tussenwervelschijven in uw wervelkolom ontstaan. Spanning die u kunt voorkomen door gebruik te maken van een werkstoel-zadelkruk met een bewegelijke zitting. Een zitting die zonder dat u er erg in heeft meebeweegt met uw lichaam, waardoor onnodige spanning op uw tussenwervelschijven wordt voorkomen. De Spinalis werkstoel-zadelkruk Rodeo is gebaseerd op de zitbal, die in de fysiotherapiepraktijk wordt gebruikt om mensen actief en rechtop te leren zitten.

Comfortabel, actief en rechtop

Op Spinalis ergonomische werkstoelen en zadelkrukken zit je automatisch comfortabel, actief en rechtop. U versterkt uw buik – en rugspieren en voorkomt of verhelpt rugklachten en hernia. Tijdens het werk worden door het actief en rechtop zitten de rug- en buikspieren sterker waardoor al snel de rugklachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.
De dynamische zadelkruk

Comfortabel voor veel zittend werk

De Spinalis-Rodeo de enige echt ergonomische zadelkruk is de slimme oplossing voor een ergonomisch gezonde werkplek. De Spinalis-Rodeo is speciaal ontworpen voor mensen die veel zittend werk doen en, door het het vele zitten in dezelfde houding, last van hun rug krijgen. Op gewone niet-dynamische zadelkruk ontstaat er vanwege het lange zitten in dezelfde houding onnodig veel spanning op één plek in de rug. Voor al diegenen die veelvuldig gebruik maken van een niet-dynamische zadelkruk zoals specialisten in ziekenhuizen (kaakchirurgen, KNO-artsen e.d.), tandartsen, tandartsassistentes, pedicures, medisch pedicures, podotherapeuten, masseuses en fysiotherapeuten is de enige echt ergonomische zadelkruk Spinalis-Rodeo een uitkomst ter voorkoming van rugklachten of onnodig ziekteverzuim.

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760