Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijnWERK- EN ZADELKRUKKEN VOOR PEDICURE EN NAGELSTYLISTE

Werk- en zadelkrukken voor pedicure en nagelstyliste zijn ontwikkeld om het landdurig zittende werk te verlichten en rugklachten te voorkomen of te verhelpen. De werk- en zadel-krukken voor zorgverleners van Spinalis bevorderen de bloedcirculatie in het hele lichaam terwijl je zit te werken. Dit bevordert de concentratie. Ongemerkt ben je voortdurend een beetje in beweging als gevolg van de bewegelijke zitting, waardoor je automatisch een actieve en gezonde houding aanneemt. Ideaal om rugklachten tijdens het werk te voorkomen.

Werk- en zadel-krukken van het merk Spinalis zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met rugklachten. De in alle richtingen bewegelijke zitting vermindert de druk op de tussenwervelschijven en wervels en verstevigt de buik- en rugspieren waardoor de pijn verlicht en in veel gevallen verdwijnt en niet meer terugkomt.

De Spinalis Smart en de Spinalis Rodeo (de ergonomische zadelkruk van Spinalis) zijn zeer geschikt voor onder andere de volgende beroepen:

huisartsen, specialisten in ziekenhuizen, tandartsen en tandartsassistentes, mondhygiënisten, apothekersassistenten, pedicures, nagelstylistes, fysiotherapeuten, massagepraktijken, tandtechnici en schoonheidsspecialisten.

2 weken gratis op proef

Wilt u één van de ergonomische werk- en bureaustoelen van Spinalis twee weken vrijblijvend uitproberen?
Bel nu! 030-6342760

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING

Actief zitten op een Spinalis ergonomische werk -of bureaustoel

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen. Spinalis® is het enige merk dat qua functionaliteit vergelijkbaar is met het zitten op de orthopedische zitbal. Het gebruik van de zitbal wordt door bewegingsdeskundigen, waaronder chiropractoren en fysiotherapeuten, geadviseerd aan mensen met rugklachten maar ook aan iedereen die mogelijke rugklachten wil voorkomen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.